Klik op de website van uw land om te vertalen

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy Blog Menu (scroll naar beneden om meer te lezen)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour zomer herfst 2021 data +

  Vanaf 1 augustus 2021 met mijn 60e opeenvolgende wekelijkse livestreamconcert, zal het "Listening Experience" Couch Tour solo piano Sunday Jazz Jam-programma dat ik voor een wereldwijd publiek presenteer nieuwe originele muziek blijven uitzenden in augustus, september en oktober 2021. Geplaatst op Zowel Jambase als andere concertlocaties worden aangekondigd als: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam BESCHRIJVING VAN HET EVENEMENT: Stem af, doe mee met de vrolijke vibes en laat je verjongen door deze LIVE Jammin'-muziek! Bekijk muziekartiest en gecertificeerde Lydian Chromatic Concept-leraar Andy Wasserman's Live Stream "Couch Tour"-concert - deze zondag om 7:00 uur Eastern/4:00 Pacific. Geniet van de inspirerende "Listening Experience" - een solo-pianoprogramma van frisse, gloednieuwe, originele composities en improvisaties uitgevoerd op een prachtige Steinway-vleugel uit 1924 GRATIS: geen registratie, tickets of login vereist! Ga naar mijn livestreamspeler OP DEZE LINK om toegang te krijgen tot het concert... Lees meer
 • Maak contact met Andy Wasserman online content op LinkTree +

  Aankondiging van een nieuwe bestemmingspagina voor al mijn belangrijkste, up-to-date en productieve online inhoudsverbindingen op het LinkTree-platform. Dit zeer coole concept met één link geeft iedereen toegang tot niet alleen mijn officiële website, maar ook toegang tot de meest actuele informatie over mijn Live Stream-concerten, mijn YouTube-kanaal, mijn JamBase-artiestenconcertpagina, mijn Couch Tour bij Bands-In-Town, mijn BandCamp-albums, mijn George Russell Lydian Chromatic Concept-pagina, mijn online muziekschool, mijn Google-pagina's en sociale-mediapictogrammen voor Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud en Bandcamp. Klik op deze banner om mijn nieuwe aangepaste LinkTree-landingspagina te bekijken: Hier is een schermafbeelding van de LinkTree-landingspagina. Let op de LinkTree-pictogramlinks die tussen de takken van een boom zweven, met een oude Marokkaanse hanglamp in een achtergrondvideo. Dat is wat je noemt een echte Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,... Lees meer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream Sunday Concert Events nu op JamBase +

  Ik ben blij om aan te kondigen dat mijn LUISTERVARING Live Stream Solo Piano wekelijkse concerten nu met trots worden vermeld op JAMBASE, een groot online muziekevenementplatform en nieuwsportaal van livemuziek en festivals met een focus op Jam Bands. Als een levenslange, professioneel presterende hedendaagse jazzpianist / componist die diep in improvisatie is, is jammin waar mijn muzikale kunstenaarschap om draait. Het is wat ik graag doe, meer dan wat dan ook! JamBase is zeer toegewijd aan het ondersteunen en laten groeien van de livemuziekgemeenschap van luisteraars. Hun organisatie gelooft dat livemuziek de wereld echt kan veranderen! Ze zijn toegewijd om zijn kracht te kanaliseren in positieve sociale en ecologische acties. JamBase trekt muziek van ware inhoud en karakter, met als doel het overal te promoten. Bekijk het evenementenschema op mijn officiële JamBase Artist / Band-pagina HIER. Een artikel over mijn "Couch Tour" verscheen op de JamBase-website op Earth Day - april... Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

"SoundCloud Pro" -recensie 2020: MIJN RECENTE SOLO-PIANO-OPNAMES ZIJN NU MUZIEK STREAMEN OP SOUNDCLOUD PRO-PLATFORM

Met veel plezier deel ik met mijn fans, YouTube-kijkers, live stream concertpubliek, mijn online studenten en alle bezoekers van mijn officiële website dat een deel van mijn originele muziek voor solo piano nu wordt gestreamd op SoundCloud Pro.

Het SoundCloud Pro-platform biedt een breed scala aan zeer nuttige functies die de creatieve muzikale artiest een platform geven om een ​​wereldwijd publiek te bereiken. Met mijn nieuwe lidmaatschap en uploads op SoundCloud Pro kan ik onbeperkt uren van elk type audio uploaden in hoogwaardige WAV-bestandsindeling.

Hiermee kan ik zonder extra kosten distribueren en inkomsten genereren met hun Repost-service.

Ik heb verbazingwekkend gedetailleerde realtime inzichten voor analyse in het dashboard met toneelstukken, vind-ik-leuks, herposten, opmerkingen en downloads, topluisteraars, landen en steden, toneelstukken per website, RSS en apps van derden

Ik kan de releases van mijn muziekalbums plannen en ze delen met een volledig aangepaste speler

Het is geweldig om nu openbare opmerkingen naar wens in of uit te kunnen schakelen.

MIJN SOUNDCLOUD PRO PAGINA heeft recht op 3 gratis nummers per maand om hun ingebouwde audiomasteringstools te gebruiken, en het Pro-niveau biedt de mogelijkheid om maximaal vijf nummers, afspeellijsten en albums bovenaan de SoundCloud Andy Wasserman-pagina te selecteren en vast te zetten.

Combineer dat met prioriteitsondersteuning binnen 1 werkdag en de SoundCloud Go + muziekservice voor de halve prijs, en je ziet dat dit een zeer substantiële deal is.

Het feit dat SoundCloud Pro omvat repost zonder extra kosten is een enorm voordeel. Repost geeft ons muzikale artiesten de mogelijkheid om onbeperkte nummers te distribueren naar Spotify, Apple Music, Instagram en meer. De artiest behoudt 80% van onze inkomsten uit de royalty's die door die bedrijven zijn betaald, waardoor SoundCloud het onderdeel van het genereren van inkomsten kan aanbieden. Voor marketing nadat de distributie op onze tracks is begonnen, biedt Repost ons het pitchen van afspeellijsten en enkele exclusieve partnermogelijkheden, waaronder een waardevolle YouTube-inhouds-ID, bannerkliks en prioriteitsondersteuning.

Al met al ben ik erg blij dat ik nu mijn muziek stream op het SoundCloud Pro-niveau. Bezoek mijn pagina als je de kans krijgt en geniet van de muziek!


Klik op de TRACK-knop om de huidige en aankomende live stream-concertupdates te zien voor Andy Wasserman-muziekevenementen in Bands-In-Town


LINKS NAAR ANDERE PAGINA'S OP AW.COM

https://andywasserman.com/
https://andywasserman.com/piano
https://andywasserman.com/listen/recordings
https://andywasserman.com/arts-in-ed/holistic-music-healing
https://andywasserman.com/listen/transmedia-sound-music
https://andywasserman.com/listen
https://andywasserman.com/private-lessons/realtime-online-lessons#SoundCloud, #SoundCloudPro, #Repost, #musicstreamingservice, #musicalartistandywasserman, #andywassermansolopiano, #andywassermanrecordings, #andywassermantracks, #youtube, #instagram, #applemusic, #spotify