Klik op de website van uw land om te vertalen

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy Blog Menu (scroll naar beneden om meer te lezen)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour zomer herfst 2021 data +

  Vanaf 1 augustus 2021 met mijn 60e opeenvolgende wekelijkse livestreamconcert, zal het "Listening Experience" Couch Tour solo piano Sunday Jazz Jam-programma dat ik voor een wereldwijd publiek presenteer nieuwe originele muziek blijven uitzenden in augustus, september en oktober 2021. Geplaatst op Zowel Jambase als andere concertlocaties worden aangekondigd als: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam BESCHRIJVING VAN HET EVENEMENT: Stem af, doe mee met de vrolijke vibes en laat je verjongen door deze LIVE Jammin'-muziek! Bekijk muziekartiest en gecertificeerde Lydian Chromatic Concept-leraar Andy Wasserman's Live Stream "Couch Tour"-concert - deze zondag om 7:00 uur Eastern/4:00 Pacific. Geniet van de inspirerende "Listening Experience" - een solo-pianoprogramma van frisse, gloednieuwe, originele composities en improvisaties uitgevoerd op een prachtige Steinway-vleugel uit 1924 GRATIS: geen registratie, tickets of login vereist! Ga naar mijn livestreamspeler OP DEZE LINK om toegang te krijgen tot het concert... Lees meer
 • Maak contact met Andy Wasserman online content op LinkTree +

  Aankondiging van een nieuwe bestemmingspagina voor al mijn belangrijkste, up-to-date en productieve online inhoudsverbindingen op het LinkTree-platform. Dit zeer coole concept met één link geeft iedereen toegang tot niet alleen mijn officiële website, maar ook toegang tot de meest actuele informatie over mijn Live Stream-concerten, mijn YouTube-kanaal, mijn JamBase-artiestenconcertpagina, mijn Couch Tour bij Bands-In-Town, mijn BandCamp-albums, mijn George Russell Lydian Chromatic Concept-pagina, mijn online muziekschool, mijn Google-pagina's en sociale-mediapictogrammen voor Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud en Bandcamp. Klik op deze banner om mijn nieuwe aangepaste LinkTree-landingspagina te bekijken: Hier is een schermafbeelding van de LinkTree-landingspagina. Let op de LinkTree-pictogramlinks die tussen de takken van een boom zweven, met een oude Marokkaanse hanglamp in een achtergrondvideo. Dat is wat je noemt een echte Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,... Lees meer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream Sunday Concert Events nu op JamBase +

  Ik ben blij om aan te kondigen dat mijn LUISTERVARING Live Stream Solo Piano wekelijkse concerten nu met trots worden vermeld op JAMBASE, een groot online muziekevenementplatform en nieuwsportaal van livemuziek en festivals met een focus op Jam Bands. Als een levenslange, professioneel presterende hedendaagse jazzpianist / componist die diep in improvisatie is, is jammin waar mijn muzikale kunstenaarschap om draait. Het is wat ik graag doe, meer dan wat dan ook! JamBase is zeer toegewijd aan het ondersteunen en laten groeien van de livemuziekgemeenschap van luisteraars. Hun organisatie gelooft dat livemuziek de wereld echt kan veranderen! Ze zijn toegewijd om zijn kracht te kanaliseren in positieve sociale en ecologische acties. JamBase trekt muziek van ware inhoud en karakter, met als doel het overal te promoten. Bekijk het evenementenschema op mijn officiële JamBase Artist / Band-pagina HIER. Een artikel over mijn "Couch Tour" verscheen op de JamBase-website op Earth Day - april... Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Nieuwe videorelease: 25 albumhoezen in Art Gallery Tour

Je kunt nu een wervelende tour maken door een virtuele kunstgalerie met mijn eigen albumhoezen. Ik gebruik grafische ontwerpsoftware om alle artworkcreaties voor mijn releases van muziekalbums te ontwerpen en te illustreren. De video kan zowel op mijn Vimeo- en YouTube-kanalen als op deze website worden bekeken. De videosoundtrack ben ik natuurlijk aan het jammen op mijn "Broadway Boogie Woogie"solo piano compositie, geleend van mijn"Andy Wasserman speelt The Blues, Volume One"album.

Deze verbluffende video is gemaakt met behulp van een prachtige Adobe AfterEffects-sjabloon door Patrick Doyle, de webmaster van deze website. Bekijk zijn portfolio en website via deze link: danashvillewebmaster.com/

Deze galerij toont 25 recente albumhoezen die zowel uitgebrachte als nog niet uitgebrachte albums bevatten. Je kunt de recente albums en albumillustraties op Bandcamp hier beluisteren en bekijken: andywasserman.bandcamp.com/

Andy Wasserman Galerijtour Video Miniatuur Tekst Web

Je kunt de video in deze blogpost bekijken of op mijn VIMEO pagina op deze link: https://vimeo.com/andywasserman/album-cover-art-gallery

En je kunt het bekijken op mijn ambtenaar YOUTUBE kanaal op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=UlFrtfivaEM

Meer informatie over mijn platenmaatschappij TransMedia Sound & Music waarvoor ik deze covers produceer samen met andere audio / video / grafische productieprojecten, klik op deze link: andywasserman.com/listen/transmedia-sound-music


Klik op de TRACK-knop om de huidige en aankomende live stream-concertupdates te zien voor Andy Wasserman-muziekevenementen in Bands-In-Town


Bekijk de video hier en hoop dat je geniet van de Art Gallery Tour. Zorg ervoor dat u in de rechterbovenhoek zoekt naar "call-out" -links naar de muziek van elke albumhoes!