Klik op de website van uw land om te vertalen

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

Andy Blog Menu (scroll naar beneden om meer te lezen)

 • LIVESTREAM CONCERT UPDATE Jambase Couch Tour zomer herfst 2021 data +

  Vanaf 1 augustus 2021 met mijn 60e opeenvolgende wekelijkse livestreamconcert, zal het "Listening Experience" Couch Tour solo piano Sunday Jazz Jam-programma dat ik voor een wereldwijd publiek presenteer nieuwe originele muziek blijven uitzenden in augustus, september en oktober 2021. Geplaatst op Zowel Jambase als andere concertlocaties worden aangekondigd als: Andy Wasserman COUCH TOUR Livestream: Solo Piano - Sunday Jazz Jam BESCHRIJVING VAN HET EVENEMENT: Stem af, doe mee met de vrolijke vibes en laat je verjongen door deze LIVE Jammin'-muziek! Bekijk muziekartiest en gecertificeerde Lydian Chromatic Concept-leraar Andy Wasserman's Live Stream "Couch Tour"-concert - deze zondag om 7:00 uur Eastern/4:00 Pacific. Geniet van de inspirerende "Listening Experience" - een solo-pianoprogramma van frisse, gloednieuwe, originele composities en improvisaties uitgevoerd op een prachtige Steinway-vleugel uit 1924 GRATIS: geen registratie, tickets of login vereist! Ga naar mijn livestreamspeler OP DEZE LINK om toegang te krijgen tot het concert... Lees meer
 • Maak contact met Andy Wasserman online content op LinkTree +

  Aankondiging van een nieuwe bestemmingspagina voor al mijn belangrijkste, up-to-date en productieve online inhoudsverbindingen op het LinkTree-platform. Dit zeer coole concept met één link geeft iedereen toegang tot niet alleen mijn officiële website, maar ook toegang tot de meest actuele informatie over mijn Live Stream-concerten, mijn YouTube-kanaal, mijn JamBase-artiestenconcertpagina, mijn Couch Tour bij Bands-In-Town, mijn BandCamp-albums, mijn George Russell Lydian Chromatic Concept-pagina, mijn online muziekschool, mijn Google-pagina's en sociale-mediapictogrammen voor Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, SoundCloud en Bandcamp. Klik op deze banner om mijn nieuwe aangepaste LinkTree-landingspagina te bekijken: Hier is een schermafbeelding van de LinkTree-landingspagina. Let op de LinkTree-pictogramlinks die tussen de takken van een boom zweven, met een oude Marokkaanse hanglamp in een achtergrondvideo. Dat is wat je noemt een echte Link Tree! #linktree, #andywassermanlinktree, #musicalartistandywasserman, #andywassermanmusic,... Lees meer
 • Andy Wasserman Couch Tour Livestream Sunday Concert Events nu op JamBase +

  Ik ben blij om aan te kondigen dat mijn LUISTERVARING Live Stream Solo Piano wekelijkse concerten nu met trots worden vermeld op JAMBASE, een groot online muziekevenementplatform en nieuwsportaal van livemuziek en festivals met een focus op Jam Bands. Als een levenslange, professioneel presterende hedendaagse jazzpianist / componist die diep in improvisatie is, is jammin waar mijn muzikale kunstenaarschap om draait. Het is wat ik graag doe, meer dan wat dan ook! JamBase is zeer toegewijd aan het ondersteunen en laten groeien van de livemuziekgemeenschap van luisteraars. Hun organisatie gelooft dat livemuziek de wereld echt kan veranderen! Ze zijn toegewijd om zijn kracht te kanaliseren in positieve sociale en ecologische acties. JamBase trekt muziek van ware inhoud en karakter, met als doel het overal te promoten. Bekijk het evenementenschema op mijn officiële JamBase Artist / Band-pagina HIER. Een artikel over mijn "Couch Tour" verscheen op de JamBase-website op Earth Day - april... Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
> <

Muziekdocumentaire Filmrecensie: "Horen is geloven" - Rachel Flowers

Hoewel ik in 2017 werd uitgebracht als een lange documentaire, had ik pas deze week de gelegenheid om deze film te zien. Laat ik beginnen met te zeggen dat het een heel belangrijke film is voor iedereen om van te genieten en van te leren, vooral muzikanten.

De focus ligt op Rachel Flowers. Ze is wat een vast muzikant ziet eruit - in elk opzicht, vorm en vorm.

Haar essentie is er een van puurheid. Dat is wat deze film voor mij betekent: muziek is puurheid. De puurheid van haar ziel deed me aan het einde van de film tranen van vreugde huilen.

Ze hoort een geluid in alles en in iedereen. De titel zegt het allemaal. Meer dan het bekende motto 'zien is geloven', is de waarheid dat 'horen is geloven'. Dit sluit perfect aan bij mijn axioma dat muziek een geschenk is dat aan alle mensen wordt gegeven om ons te leren betere luisteraars te worden. Haar oren staan ​​zo wijd open als ik me ooit kan voorstellen!

Ik kon maar doorgaan over alles waardoor ik me zo verbonden voelde met Rachel als medemens, een zielenzus in de kunst en wetenschap van het maken van muziek. Maar mijn bedoeling met het plaatsen van dit op mijn blog is om het nieuws over dit juweel te verspreiden in het licht van het oog van de schepping - Rachel Flowers.

Je moet haar naar hartelust horen spelen met karbonades van wereldklasse op een breed scala aan instrumenten (vooral piano, fluit en gitaar), en naar haar composities luisteren. Als medecomponist ben ik het meest onder de indruk van haar krachtige composities. Je gaat veel over haar horen!

Maar misschien wel het meest verfrissend is het onmiskenbare feit dat Rachel geen grenzen ervaart tussen elk zogenaamd stilistisch genre. Ze speelt alles van Rachmaninoffs Derde Pianoconcert tot Bach tot Keith Emerson tot Jazz en Fusion, van Rush tot Frank Zappa tot het American Song Book, tot in het oneindige.

Hoe zeldzaam om een ​​verhaal te vinden over een echte mens, die niet is besmet door de wereld of de zoektocht naar roem en fortuin, maar gewoon luistert en muziek speelt; alles muzikaal verkennen met roekeloze overgave - vooruitgaan op Godspeed.


Hier zijn een aantal links naar de film en naar Rachel Flowers 'eigen muziekwebsites:

Bekijk de streamingvideo op Amazon Prime Video:

https://www.amazon.com/Hearing-Believing-Rachel-Flowers/dp/B073162RQP


Een YouTube-kanaal gewijd aan clips, recensies en vertoningen van de film:

https://www.youtube.com/channel/UCl3JT_GvnNzijrZGf9dfqfw/videos


Rachel Flowers muziek YouTube-kanaal:

https://www.youtube.com/user/12stringbabe


Rachel Flowers Bandcamp muziekalbums voor digitale download:

https://shop.rachelflowersmusic.com/music


Rachel Flowers Facebook-pagina:

https://www.facebook.com/RachelFlowersMusic


Rachel Flowers Twitter-pagina:

https://twitter.com/RFlowersMusic


Interview met de regisseur van de film en Rachel Flowers over het maken van de documentaire:

https://www.youtube.com/watch?v=jQYpDRSS23o

 #rachelflowers, #horenisgelovigen, #truemusicus, #zuiverheidvanhart, #luisterervaring